Begeleiding individueel

Begeleiding individueel wordt 1 op 1 aangeboden in de persoonlijke situatie van het kind. Dit kan zowel thuis zijn, maar ook op school.

Begeleiding groep

De begeleiding groep wordt op verschillende wijze aangeboden op locatie van Stichting Zorg Almere en op het Integraal Kind Centrum (IKC).

Verschillende groepen

De begeleiding groep is opgedeeld in verschillende groepen bij Stichting Zorg Almere; de blauwe, groene, oranje en gele groep.

Kortdurend verblijf

Minimaal twee keer per maand wordt er gelogeerd op locatie. Er wordt gebruik gemaakt van vaste locaties, vaste groepen en vaste begeleiders.

Integraal Kind Centrum

Stichting Zorg Almere biedt ook begeleiding groep op Olivijn. Op deze groep wordt voorschoolse, tussenschoolse en naschoolse begeleiding geboden in het kader van het Integraal Kind Centrum.

Muziekproject

Op zaterdag worden er 2 tot 3 dagdelen begeleiding groep aangeboden met muziekactiviteiten. Kinderen (1ste dagdeel) en jongeren (2de en 3de dagdeel) kunnen muziekactiviteiten doen,

Bekijk onze tarieven, geldig vanaf 1 januari 2015